Restaurant Leuk

Restaurant Leuk


Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum

035 - 698 04 50

Bezoek website

Je wil lekker uit eten met vrienden, maar je vraagt je af of dat wel zo leuk is voor de kinderen? Bij Restaurant LEUK in Bussum weet je zeker dat ook zij het naar hun zin hebben. Dit trendy ingerichte restaurant beschikt over een 70m2 coole speelkelder. Van gamen tot knutselen, aan tafel zelf je ijsje versieren en onbeperkt limonade drinken. Vervelen zullen zij zich niet.
En als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Dat is het concept dat Bennie den Haan neer wil zetten. Tijdens het voorgerecht krijgen de kinderen hun hoofdgerecht en gaan daarna (onder toezicht) spelen. En jij kan rustig verder eten.

De internationale kaart biedt verrassende gerechten. Ook voor de kinderen is er een gevarieerde kaart waar een gezonde fruitspies, maar ook de mini-hamburger niet op ontbreken.
Op de eerste verdieping is een prachtige ruimte met loungehoek en openhaard. En als je wilt lunchen in het zonnetje biedt het ruime dakterras achter prima mogelijkheden. Ook einde middag is het daar nog goed toeven. Zeker als er een lekkere cocktail voor je wordt gemaakt. En vergeet dan niet naar de lounge-kaart te vragen.