Restaurant Acquavite

Restaurant Acquavite


Adriaan Dortsmanplein 3
1411 RC Naarden

035 - 69 42 587

Bezoek website

 

Restaurant Acquavite bevindt zich in Naarden-Vesting, een van de meest pittoreske vestingstadjes van Nederland.

Restaurant Acquavite is gevestigd in de unieke oude Promers kazerne, het interieur is warm, modern en samen met de karakteristieke eigenschappen van het pand zorgt dit voor een verrassend effect.

Zomers beschikt Acquavite over een eveneens uniek terras dat ligt in de binnentuin van de Promers kazerne waar u in alle rust kunt genieten van uw lunch of diner.

Door de mooie ligging en vele mogelijkheden die Acquavite te bieden heeft, leent deze locatie zich uitstekend voor bruiloften en partijen. Voor meer informatie kunt u het best een afspraak maken zodat alle mogelijkheden met u kunnen worden doorgenomen.

In de keuken staan beide eigenaren Jozef Hupka en Sabina Cont, chefs met veel creatieve ideeën. In Italië, waar ze samen werkten, is het idee geboren om een eigen restaurant te beginnen. De chefs en hun team creëren Italiaanse gerechten met een eigen moderne twist gebaseerd op de traditionele Italiaanse keuken.

Echter voor de liefhebbers van pizza mag de “echte Italiaanse pizza” niet ontbreken dus staan er op iedere kaart 5 soorten seizoengebonden pizza’s.

De chefs worden ondersteund door een zeer enthousiast team van gastvrouwen en -heren die passende wijnen weten te adviseren bij de verschillende gerechten waardoor de ervaring Acquavite een geheel wordt.

Restaurant Acquavite is 7 dagen per week geopend:

Lunch 12:00 – 15:00 uur

Diner  17:30-  22:30 uur