Paul Fagel Restaurant Het Arsenaal

Paul Fagel Restaurant Het Arsenaal


Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden

035 - 694 91 48

Bezoek website
   
   


Welkom op de plaats waar ambiance en gastronomie elkaar ontmoeten in het historische decor van Naarden-Vesting. De combinatie van drie locaties met elk een geheel eigen karakter en sfeer maakt Arsenaal Restaurants Paul Fagel uniek en multifunctioneel. En dus geschikt voor vrijwel elk evenement, groot of klein. Toch hebben Restaurant Het Arsenaal, De Brasserie Paul Fagel en de Binnentuin en Theaterzaal Klein Arsenaal een gemeenschappelijk kenmerk: de gastronomische magie van Paul Fagel.

Toptrouwlocatie in het Gooi!

Het is onze uitdaging om u te verrassen met een arrangement dat perfect bij u en uw gasten past. Daarom is letterlijk alles mogelijk bij Arsenaal Restaurants Paul Fagel. Van ingetogen en intieme lunches en diners tot grote evenementen. Maar ook voor een onvergetelijk huwelijksfeest is Arsenaal Restaurants Paul Fagel de perfecte plek. Zeker omdat we sinds augustus 2009 een officiële trouwlocatie in Naarden-Vesting zijn! U kunt zelfs het ja-woord uitspreken in de mediterrane Binnentuin van Het Arsenaal.

Voor elke wens hebben wij de ideale locatie of we richten hem voor u in. Echt alles is mogelijk: bedrijfspresentaties, seminars, toptrouwlocaties, modeshows, vergaderingen, veilingen, walkingdinners, jubilea, presentaties, recepties, bedrijfsevenementen en zelfs TV-opnames. Elke gebeurtenis omlijst met de authentieke
sfeer van Naarden-Vesting.

Kortom; u bepaalt de gelegenheid en Paul Fagel en zijn team maken het tot een onvergetelijk moment.