Eetcafe het Hert

Eetcafe het Hert


Cattenhagestraat 12
1411 CT Naarden

035 - 694 80 55

Bezoek website

 


't Hert is het oudste horeca etablissement in Naarden Vesting. Het pand werd in 1630 gebouwd en is een officieel rijksmonument. Bij binnenkomst waan je je in een ver verleden. Alsof soldaten met maliénkolders je ieder moment op de schouder kunnen slaan en een toast met je uitbrengen. Dit is een bruine kroeg zoals een bruine kroeg hoort te zijn. De originele vloer is nog steeds aanwezig en op lange winteravonden wordt er nog steeds gemijmerd wat daar nog onder zou kunnen liggen aan munten of andere oude zaken.

't Hert wordt al eeuwen druk bezocht door mensen uit het Gooi, maar ook Amsterdammers weten de weg naar 't Hert blindelings te vinden. Naast het oorspronkelijke eetgedeelte is er ook nog een grote overdekte serre, die in de zomer bijna geheel geopend kan worden. Daarnaast hebben we een buitenterras voor meer dan 50 gasten. Het terras is zonnig gelegen, maar wie wat verkoeling zoekt kan plaatsnemen onder het édaké van een meer dan 60 jaar oude druif die weelderig groeit over een pergola, die een deel van het achterterras overdekt.

Onze keuken kenmerkt zich door élekker en veelé gerechten van een hoge kwaliteit tegen een prijs alsof de gulden nooit is weggeweest. Zo heeft u bij ons een wisselend driegangen menu voor rond de 15 euro.

Ook hebben we een ruime keuze voor de lunch. We staan dagelijks voor u klaar van 11.00 tot 23.00 uur. Onze keuken sluit om circa 22.00 en natuurlijk zorgen we dat er een tafeltje voor u is als u even een belletje geeft.